Γιατί να επιλέξω το TimeToWork;

Το TimeToWork είναι ενα cloud σύστημα ωρομέτρησης και κατ’ επέκταση σας επιτέπει να βλέπετε τα στατιστικά ωρομέτρησης των εργαζομένων σας ότι ώρα θέλετε – από όπου και αν βρίσκεστε .

Η δήλωση της ώρας έναρξης / λήξης της εργασίας ενός εργαζόμενου μπορεί να γίνε είτε με ένα φυσικό καρταναγνώστη (Controller) της εταιρείας SOYAL είτε με την χρήση του κινητού του εργαζομένου , καλύπτοντας τις περιπτώσεις απομακρυσμένης εργασίας ή τηλεργασίας.

Η σύνδεση με την εφαρμογή TimeToWork γίνεται μέσω ασφαλούς καναλιού μετάδοσης δεδομε΄νων (https) και με προστασία απόπειρας υποκλοπής κωδικού.

Η χρήση των καρταναγνωστών της SOYAL μας επιτρέπει να γνωρίζουμε ότι ακόμα και να υπάρξει διακοπή επικοινωνίας με το διαδίκτυο, τα δεδομένα σας αποθηκεύονται στην εσωτερική τους μνήμη και μπορούν να αποσταλούν στην cloud Βαση δεδομένων μόλις επανέλθει το σύστημα.

Μπορεί να εξάγει τα δεδομένα ωρομέτρησης σε μορφή pdf, να τα εκτυπώσετε ή να τα στείλετε σε κάποιον μέσω εμαιλ.

Το περιβάλλον διαχείρισης είναι ιδιαίτερα εύχρηστο και στα Ελληνικά, αφού δημιουργήθηκε από Ελληνική εταιρεία προκειμένου να νιώθετε άνετα στη χρήση του, είτε είστε εγκαταστάτης είτε είστε Διαχειριστής – Προϊστάμενος. Το μεταφράσαμε όμως και σε άλλες γλώσσες

Ακόμα όμως και αν δε σας καλύψει κάποια σας ανάγκη, το τμήμα προγραμματισμού μας, είναι εδώ να καλύψει την ανάγκη σας αυτή με τη δημιουργία κάποιου custom add-on.

Εν κατακλείδι, μπορείτε με μία σύγχρονη, εύχρηστη, Online εφαρμογή να ελέγχετε , με ασφάλεια και αξιοπιστία, την τήρηση των ωραρίων των εργαζομένων σας, όπου και αν εργάζονται, να δημιουργείτε στατιστικά και να τα εκτυπώνετε σε ψηφιακή η φυσική μορφή, όποτε και αν το επιθυμείτε.

Τι άλλο μπορείτε να θέλετε από ένα πρόγραμμα ωρομέτρησης ;

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *